Skip to content
Postbus 43, 3840 AA Harderwijk | info@huurdersraadwoonwijs.nl

Onderzoek naar woonwensen in Horst en Telgt

2 april 2019

De gemeente Ermelo en buurtvereniging Horst en Telgt onderzoeken de woonwensen van alle huishoudens en jongeren in Horst en Telgt.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door onafhankelijk adviesbureau Companen uit Arnhem en maakt deel uit van de afspraken die zijn gemaakt in het Buurtplan Horst en Telgt uit 2016.
Bij woningbouwplannen spelen altijd verschillende factoren een rol waarmee rekening gehouden moet worden. De uitkomsten van dit onderzoek bieden de gemeente onder andere de mogelijkheid om de komende jaren toekomstige woningbouwplannen (nieuwbouw of verbouw) beter af te stemmen op wensen van bewoners. Inwoners van Horst en Telgt hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen.

Opzet van het onderzoek
Het onderzoek bestaat uit twee delen. Het eerste deel is een vragenlijst waarin wordt gevraagd naar de woonwensen en woonsituatie van alle inwoners van Horst en Telgt. Het tweede deel van het onderzoek is een inloopavond op woensdag 8 mei van 16.00 tot 20.00 uur waar Ermelo met bewoners in gesprek gaan. Aanmelden voor deze avond is niet nodig. Ook als men niet in Horst en Telgt woont is men welkom om de vragenlijst in te vullen en op de inloopavond.

Invullen van de vragenlijst via internet
De vragenlijst is te vinden op http://www.companen.nl/onderzoek/horstentelgt Ook thuis- èn uitwonende (studerende) kinderen vanaf 16 jaar, die in de toekomst in Horst en Telgt willen wonen, worden uitgenodigd om de vragenlijst in te vullen. Alle gegevens worden vertrouwelijk en anoniem verwerkt. Ook worden de uitkomsten alleen voor dit onderzoek gebruikt.

Geen computer?
Inwoners zonder computer, die wel mee willen doen met het onderzoek, kunnen een papieren versie van de vragenlijst ophalen bij de balie van het gemeentehuis. We zijn geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur, op vrijdagmiddag zijn we gesloten.

Meer weten over dit onderzoek of over uw gegevens?
Heb je vragen over dit onderzoek en de vragenlijst? Neem dan contact op met de helpdesk van Companen via het e-mailadres mailto:enqueteafdeling@companen.nl of het gratis telefoon­nummer (0800 ) 266 72 63. Voor inhoudelijke vragen over het onderzoek kun je contact opnemen met Edith Ipenburg van de gemeente Ermelo, telefoonnummer (0341) 56 73 21 of mailto:e.ipenburg@ermelo.nl

Back To Top