Ga naar hoofdinhoud
Postbus 43, 3840 AA Harderwijk | info@huurdersraadwoonwijs.nl

Monitoren van de zonnepanelen

Begin maart vond een gesprek plaats met UWOON en Van der Sluis o.a. over het monitoren van de opbrengst van de zonnepanelen.
De Betere Woning, collega-huurdersraad uit Elburg was hierbij aanwezig.

Hieronder kunt u lezen hoe u de opbrengst van de zonnepanelen weer kunt inzien.

Onlangs zijn voor de omvormers van het merk Omnik nieuwe accounts aangemaakt voor het nieuwe portaal van Solarman. Alle gebruikers zijn hier over gemaild.

Dit betekent dat u de opbrengsten van uw zonnepanelen weer kunt inzien. Mocht u geen email hebben gekregen dan beschikten wij waarschijnlijk niet over uw juiste emailadres. Indien u hier toch gebruik van wilt maken en heeft u een omvormer van het merk Omnik. Kunt uw dit aangeven via email service@vd-sluis.nl. Vermeld in uw email uw naam en adresgegevens. Wij maken dan een account voor uw aan met het juiste email adres.

Wanneer u in het verleden zelf al eens geprobeerd heeft om een account aan te maken bij het portaal van Solarman, is uw emailadres geblokkeerd. U hoeft dan niets te doen. Wij zijn dan in afwachting van deblokkering van het emailadres. Zodra wij op de hoogte gebracht worden van deze deblokkering, maken wij alsnog uw account aan. U krijgt dan een email wanneer het account is aangemaakt.

Als u een omvormer heeft van het merk Solis verandert er niets. U kunt uw gegevens blijven inzien via het bestaande portaal van Solis.

Back To Top