Skip to content
Postbus 43, 3840 AA Harderwijk | info@huurdersraadwoonwijs.nl

Ondertekenen raamovereenkomst

Maandag 29 augustus ondertekenden Omnia Wonen, UWOON, gemeente Harderwijk en de huurdersorganisaties S.H.O.W. en Woonwijs de raamovereenkomst 2017-2022. In deze raamovereenkomst zijn basisafspraken gemaakt voor de lange termijn. De bedoeling is deze jaarlijks te concretiseren in prestatieafspraken.

De gemeente Harderwijk, de corporaties UWOON en Omnia Wonen en de huurdersorganisaties Woonwijs en S.H.O.W. hebben een lange traditie van samenwerken in Harderwijk. De overeenkomst benadrukt het gezamenlijke streven naar voldoende betaalbare en goed onderhouden sociale huurwoningen in leefbare buurten.

In de raamovereenkomst staan de gezamenlijke doelen benoemd. Zoals betaalbaarheid en beschikbaarheid van woningen, duurzaamheid, huisvesting van urgente groepen, wonen met zorg en leefbaarheid. De bedoeling is om over deze onderwerpen jaarlijks prestatieafspraken te maken.

Foto Ondertekening raamovereenkomst door gemeente Harderwijk, corporaties Omnia Wonen en UWOON en de huurdersorganisaties S.H.O.W. en Woonwijs.

Back To Top